Gedung situs Pambangun Aplikasi Seluler

Pambangun Aplikasi Seluler

MakeOwn.App minangka cara paling cepet lan paling gampang kanggo nggawe aplikasi seluler profesional.

gambar png

Tukang Gawe Aplikasi Seret lan Selehake

Cukup seret-lan-selehake dalan liwat nggawe aplikasi saka awal, utawa ngatur salah sawijining template.

gambar png

Platform Kuat lan Fleksibel

Platform bangunan app kita kuat lan cukup fleksibel kanggo diukur nalika bisnis tuwuh.

gambar png

Tuku lan Toko ing Aplikasi

Aktifake fitur e-Niaga menyang aplikasi sampeyan lan wiwiti monetisasi konten sampeyan utawa cukup adol produk.

gambar png

Gampang Publish menyang Pasar

Klik siji wae kanggo njaluk aplikasi sampeyan diterbitake menyang Apple App Store lan Google Play Store.

gambar png

Aplikasi sing Bisa Ndandani

Pambangun aplikasi seluler DIY ngidini sampeyan ngatur kanthi gampang saben aspek aplikasi tanpa nulis kode.

gambar png

Kabar Push Dinamis

Nambah keterlibatan lan penylametan pamirsa, kanthi ngirim pesen kabar push sing cerdas.

Pasar Fitur

Gampang nambah fungsi sing kuat menyang aplikasi nganggo plugin.

Pasar Fitur Kita nyakup macem-macem fungsi sing nyakup mayoritas kabutuhan app.
Kanggo fitur sing khusus utawa unik, sampeyan bisa nggawe plugin dhewe, utawa supaya dikembangake kanggo sampeyan.

Napa Pilih

gambar
  • Solusi Kabeh-Siji Kanggo Mbangun Aplikasi
  • Bebas Risiko lan Kepuasan Dijamin
  • Mbangun Sekaligus kanggo Kabeh Piranti
  • Konversi Situs Web lan Blog Sampeyan menyang Aplikasi
  • Tarjamahake App Sampeyan ing Apa wae Basa
  • Sambungake karo Google lan Facebook Ads
  • Templat Pra-Dibangun Gratis lan Foto Stok
  • Mitra Teknologi Aplikasi kita yaiku BuildFire
  • Kita Ngatur Aplikasi ing Server Amazon
  • Upgrade Aplikasi kanthi Zapier lan Segmen

Tuladha Aplikasi Seluler

Priksa sawetara aplikasi sing digawe dening tukang nggawe seluler.

Reregan lan Rencana

Kita nawakake rencana kanggo bisnis lan proyek ukuran kabeh.

Sampeyan bisa nyoba layanan kanthi gratis 30 dina, ora mbutuhake kertu kredit lan yen sampeyan milih langganan salah sawijining rencana,
sampeyan uga bakal duwe garansi dhuwit bali 30 dina.

20% OFF

wutah

Kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe aplikasi sampeyan dhewe.

$ 45/ mo

Ngirit: $ 108

Aplikasi Android lan iOS

Mung Piranti Ponsel

Push Notifikasi
50,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Njaluk ing Google Play Download ing App Store

Lumbung
5GB

bandwidth
100GB

Miwiti Uji Coba 30 Dina

Bisnis

Ningkatake aplikasi sampeyan kanthi luwih akeh daya lan fitur.

$ 95/ mo

Ngirit: $ 228

Aplikasi Android lan iOS

Piranti Ponsel lan Tablet

Push Notifikasi
250,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Njaluk ing Google Play Download ing App Store

Lumbung
15GB

bandwidth
150GB

Miwiti Uji Coba 30 Dina

Enterprise

Ningkatake aplikasi bisnis kanthi kemungkinan maksimum.

$ 295/ mo

Ngirit: $ 708

Aplikasi Android lan iOS

Piranti Ponsel lan Tablet

Push Notifikasi
500,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Njaluk ing Google Play Download ing App Store

Lumbung
50GB

bandwidth
250GB

Miwiti Uji Coba 30 Dina

wutah

Kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe aplikasi sampeyan dhewe.

$ 54/ mo

Aplikasi Android lan iOS

Mung Piranti Ponsel

Push Notifikasi
50,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Njaluk ing Google Play Download ing App Store

Lumbung
5GB

bandwidth
100GB

Miwiti Uji Coba 30 Dina

Bisnis

Ningkatake aplikasi sampeyan kanthi luwih akeh daya lan fitur.

$ 114/ mo

Aplikasi Android lan iOS

Piranti Ponsel lan Tablet

Push Notifikasi
250,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Njaluk ing Google Play Download ing App Store

Lumbung
15GB

bandwidth
150GB

Miwiti Uji Coba 30 Dina

Enterprise

Ningkatake aplikasi bisnis kanthi kemungkinan maksimum.

$ 354/ mo

Aplikasi Android lan iOS

Piranti Ponsel lan Tablet

Push Notifikasi
500,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Njaluk ing Google Play Download ing App Store

Lumbung
50GB

bandwidth
250GB

Miwiti Uji Coba 30 Dina

gambar png Apa sampeyan papan perlindungan Kewan,
utawa Kelompok Nylametake Kewan?

Ayo kita ndhukung misi sampeyan! Iki bakal dadi pakurmatan sing gedhe
kanggo nulungi para penyayang kewan kanggo nggawe aplikasi kanthi gratis.

Hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

gambar png Apa sampeyan Agensi utawa Reseller,
utawa mung duwe macem-macem app?

Lengganan program kemitraan Reseller lan entuk diskon seumur hidup kanggo kabeh layanan sing diwenehake.

Dolan maring Pengecer kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe pitakon? Temokake wangsulan ing Base kawruh utawa ngunjungi Help Center.

gambar

FAQ

Thanks kanggo kemitraan unik lan eksklusif karo BuildFire, kita wis mbayar sadurunge aplikasi kanggo ewonan app lan menehi kita kamungkinan kanggo nawakake teknologi bangunan aplikasi seluler sing paling apik, kanthi rega langganan paling murah.

Kita ngrencanakake bakal nambah rega, nanging njamin yen rega langganan sampeyan ora bakal owah, lan mesthi padha yen sampeyan nganyari akun.

MakeOwn.App nyedhiyakake akses menyang platform kanggo nggawe aplikasi seluler sampeyan sajrone 30 dina. Sajrone periode Trial, sampeyan duwe akses menyang platform, fitur, lan fungsi kanggo ngrampungake nggawe app. Yen wis rampung dibangun lan pengin diterbitake menyang Play Store Google lan App Store Apple, sampeyan kudu mbayar salah siji saka lengganan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Ya, sampeyan bisa kanthi cepet nganyari akun dadi rencana sing luwih dhuwur. Setelan aplikasi sampeyan bakal ditransfer menyang akun anyar kanthi fitur tambahan.

Sampeyan bisa uga duwe macem-macem aplikasi miturut siji akun, nanging, saben aplikasi mbutuhake langganan dhewe kanggo dikirim menyang App Store lan Google Play lan supaya bisa dienggo kanthi bener.

Gampang banget, cukup ngetik nomer seluler (kalebu kode negara) lan platform kami bakal ngirim SMS kanthi tautan pratinjau, sing uga bisa dituduhake karo mitra lan pelanggan.

Ya, kita nyedhiyakake diskon 5% kanggo aplikasi kaloro, lan diskon 10% kanggo aplikasi katelu lan luwih lanjut. Hubungi kita dina iki lan tampa kode diskon sampeyan. Kanggo diskon liyane, bukak kaca Reseller.

Ya, sampeyan bisa nerjemahake app nganggo basa apa wae, lan sampeyan uga bisa kanthi gampang ngowahi teks ing saben bagean, plugin, utawa fitur.

Ya, tukang nggawe aplikasi seluler nyedhiyakake 100% aplikasi merek dhewe, tanpa referensi menyang MakeOwn.App. Sampeyan bisa nggawe aplikasi merek dhewe, lan uga nerbitake menyang Play Store Google lan App Store Apple kanthi jeneng (utawa perusahaan) dhewe.

Ora, kita ora. Nanging elinga yen sampeyan kudu mbayar $ 100 (saben taun) langsung menyang Apple kanggo pangiriman App Store, lan $ 25 (sapisan) menyang pengajuan Google for Play Store. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Pangkalan Pengetahuan.

Ya, kita bisa nggawe pangembangan khusus kanggo aplikasi seluler sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Pengembangan Custom kaca.

Ya, kita nawakake a Jaminan dhuwit 30-dina.

Kita nampa pembayaran liwat PayPal, Kartu Kredit, Kertu Debit, lan transfer Kawat.

Ya, sampeyan bisa mbatalake lengganan aplikasi kapan wae. Nanging, elinga, yen sampeyan mbatalake layanan, aplikasi sampeyan ora bakal bisa digunakake maneh lan bakal dibuang saka App Store lan Google Play miturut syarat-syarat sampeyan.

Blog App

Goleki strategi, tren lan update aplikasi seluler paling anyar.

Oktober 14, 2021
Laporan ASO: analisa kinerja tembung kunci sampeyan ing sawetara detik

Wektu minangka jarak paling dawa ing antarane rong panggonan lan hal sing apik kanggo wong sing ngenteni. Mangkene rong conto sing nggambarake pentinge wektu. Nanging minangka Praktisi ASO, ora ana sing kudu ngandhani babagan pentinge wektu kasebut. Sampeyan terus mriksa kinerja tembung kunci, mbandhingake asil kanggo tanggal tartamtu, […]

Oktober 8, 2021
Pemasaran seluler: strategi pertumbuhan sing mbayar kanggo aplikasi Grosir

Pandemi iki pancen wis ngowahi kebiasaan blanja kita. Sajrone wektu iki, aplikasi pangiriman panganan kanthi cepet dadi salah sawijining jinis aplikasi sing paling akeh dikarepake. Asile, strategi pemasaran seluler uga dadi akeh. Iki uga mbantu supaya dheweke ora mung nyedhiyakake pengalaman blanja nyata uga uga pangiriman cepet. Penak […]

tuku Kudu Bantuan?