на вебсајт Builder Градител на апликации за мобилни телефони

Цени и планови

Изберете план за претплата што е соодветен за вас, намалете или надградете во секое време.

2 МЕСЕЦИ БЕСПЛАТНО

Раст

С Everything што ви треба за да започнете да градите своја апликација.

$ 120/ месечно

106 фунти/ месечно

€ 121/ месечно

Заштедете: 240 долари

Заштедете: 212 ₤

Заштедете: 242 €

Апликации за Android и iOS

Мобилни и таблет уреди

Притисни Известувања
50,000 / mo

Бесплатно поднесување апликација
Добијте ја на Google Play Преземете ја во продавницата за апликации

Складирање
5GB

Пропусен опсег
100GB

Започнете со 30-дневно судење

Бизнис

Подигнете ја апликацијата со поголема моќ и карактеристики.

$ 245/ месечно

217 фунти/ месечно

€ 248/ месечно

Заштедете: 490 долари

Заштедете: 434 ₤

Заштедете: 496 €

Апликации за Android и iOS

Мобилни и таблет уреди

Притисни Известувања
250,000 / mo

Бесплатно поднесување апликација
Добијте ја на Google Play Преземете ја во продавницата за апликации

Складирање
15GB

Пропусен опсег
150GB

Започнете со 30-дневно судење

Претпријатие

Подигнете ја вашата деловна апликација со максимални можности.

$ 370/ месечно

327 фунти/ месечно

€ 374/ месечно

Заштедете: 740 долари

Заштедете: 654 ₤

Заштедете: 748 €

Апликации за Android и iOS

Мобилни и таблет уреди

Притисни Известувања
500,000 / mo

Бесплатно поднесување апликација
Добијте ја на Google Play Преземете ја во продавницата за апликации

Складирање
50GB

Пропусен опсег
250GB

Започнете со 30-дневно судење

Раст

С Everything што ви треба за да започнете да градите своја апликација.

$ 144/ месечно

128 фунти/ месечно

€ 146/ месечно

Апликации за Android и iOS

Мобилни и таблет уреди

Притисни Известувања
50,000 / mo

Бесплатно поднесување апликација
Добијте ја на Google Play Преземете ја во продавницата за апликации

Складирање
5GB

Пропусен опсег
100GB

Започнете со 30-дневно судење

Бизнис

Подигнете ја апликацијата со поголема моќ и карактеристики.

$ 294/ месечно

260 фунти/ месечно

€ 298/ месечно

Апликации за Android и iOS

Мобилни и таблет уреди

Притисни Известувања
250,000 / mo

Бесплатно поднесување апликација
Добијте ја на Google Play Преземете ја во продавницата за апликации

Складирање
15GB

Пропусен опсег
150GB

Започнете со 30-дневно судење

Претпријатие

Подигнете ја вашата деловна апликација со максимални можности.

$ 444/ месечно

394 фунти/ месечно

€ 450/ месечно

Апликации за Android и iOS

Мобилни и таблет уреди

Притисни Известувања
500,000 / mo

Бесплатно поднесување апликација
Добијте ја на Google Play Преземете ја во продавницата за апликации

Складирање
50GB

Пропусен опсег
250GB

Започнете со 30-дневно судење
слика

Данокот не е вклучен.

икона png Дали сте засолниште за животни,
или група за спасување миленичиња?

Дозволете ни да ја поддржиме вашата мисија! Тоа би било наша голема чест
да им помогне на loversубителите на животни да градат апликации апсолутно бесплатно.

Контактирајте не за да дознаете повеќе.

икона png Дали сте агенција или препродавач,
или само има повеќе апликации?

Претплатете се на нашата партнерска програма за препродавачи и заработете попусти за цел живот за сите наши обезбедени услуги.

Посетете Препродавачи за да дознаете повеќе.

Споредба на карактеристиките

Распаѓање рамо до рамо на карактеристиките и придобивките од секое ниво.

Раст
Бизнис
Претпријатие
Апликација за iPhone
Андроид мобилна апликација
Апликација за iPad
Апликација за таблети со Android
PWA (прогресивна веб -апликација)
Шаблони за претходно градење
Премиум приклучоци
Бесплатно поднесување на Google Play Store
Бесплатно поднесување на Apple App Store
Месечна цена $ 144 $ 294 $ 444
Годишна месечна цена $ 120 $ 245 $ 370
Вкупна годишна цена $ 1,440 $ 2,940 $ 4,440
Заштедете на годишен план $ 240 $ 490 $ 740
30-ден враќање на парите
Месечна цена £ 128 £ 260 £ 394
Годишна месечна цена £ 106 £ 217 £ 327
Вкупна годишна цена £ 1,280 £ 2,600 £ 3,940
Заштедете на годишен план £ 212 £ 434 £ 654
30-ден враќање на парите
Месечна цена € 146 € 290 € 450
Годишна месечна цена € 121 € 248 € 374
Вкупна годишна цена € 1,460 € 2,900 € 4,500
Заштедете на годишен план € 242 € 296 € 748
30-ден враќање на парите
Управување со корисници
Означување на корисникот
Означување на однесувањето на корисниците
Во набавки на апликации
Код за пристап до апликација
Делови за приватни апликации
Сегмент
Запир
Поставете прилагодена функционалност
Екрани во одбор
Прилагодена регистрација на корисници
Пребарувач (за поддржани додатоци)
Аналитика за преземање апликации
Специфична анализа на карактеристиките на апликациите
Напредна анализа на известувања за притискање
Времеплов на корисникот
Сегмент Аналитика
Стандардни притисни известувања
Известувања за притиснување со богат текст
Известувања за притискање на Гео-ограда
Известувања за групна претплата
Притисни известувања за длабоко поврзување
Притиснички кориснички сегмент Притисни известувања
Прилагодени услови и правила
Домен ограничен пристап за најава
Единствено најавување
Распоредување на претпријатија (АПК/ИПА)
Притисни Известувања 50,000 / mo 250,000 / mo 500,000 / mo
Месечни активни уреди 25,000 / mo 50,000 / mo 150,000 / mo
Складирање 5GB 15GB 50GB
Пропусен опсег 100 GB/месечно 150 GB/месечно 250 GB/месечно

Најчесто поставувани прашања

Благодарение на нашето единствено и ексклузивно партнерство со BuildFire, ние плативме за илјадници апликации однапред и ни дадовме можност да Ви ја понудиме најдобрата технологија за градење мобилни апликации, со најниски можни цени за претплата.

Планираме да ги зголемиме нашите цени, но гарантираме дека цената на вашата претплата нема да се промени и секогаш ќе биде иста се додека ја обновите вашата сметка.

MakeOwn.App обезбедува пристап до платформата за да ја изградите вашата мобилна апликација 30 дена. За време на пробниот период, имате пристап до нашата платформа, карактеристики и функционалност за да ја завршите изградбата на вашата апликација. Кога ќе завршите со градење и сакате да објавувате на Play Store на Google и App Store на Apple, ќе треба да платите за една од нашите претплати што одговара на вашите потреби.

Да, можете веднаш да ја надградите вашата сметка на повисок план. Поставките на апликацијата ќе бидат префрлени на нова сметка со дополнителни функции.

Може да имате повеќе апликации под една сметка. Сепак, секоја апликација ќе бара нејзината претплата да се достави до App Store и Google Play и да функционира правилно.

Да ти можеш. Мора да платите 25 долари (еднократно) директно до поднесување на Google за Play Store.

Да ти можеш. Мора да плаќате 100 долари (годишно) директно на Apple за поднесување на App Store.

Да, обезбедуваме попуст од 5% на вашата втора апликација и 10% попуст на вашата трета и други апликации. Контактирајте со нас денес и добијте го вашиот код за попуст. За повеќе попусти, посетете ја нашата На препродавачот страница.

Многу лесно, внесете го вашиот мобилен број (вклучувајќи го и кодот на државата), а нашата платформа ќе ви испрати СМС со линк за преглед, кој исто така можете да го споделите со вашите партнери и клиенти.

Да, можете да ја преведете апликацијата на кој било јазик, а исто така можете лесно да уредувате текстови од секој дел, додаток или функција.

Да, нашиот производител на мобилни апликации обезбедува 100% сопствени апликации за брендирање без повикување на MakeOwn.App. Можете да изградите сопствена брендирана апликација и да ја објавите во Play Store на Google и App Store на Apple со вашето име (или компанија).

Не ние не. Но, имајте на ум дека треба да плаќате 100 долари (годишно) директно на Apple за поднесување на App Store и 25 долари (еднократно) на Google за Play Store. За повеќе информации, посетете ја нашата База на знаење.

Да, можеме да направиме сопствен развој за вашата мобилна апликација. За повеќе информации, посетете ја нашата Прилагодено развој страница.

Да, ние нудиме а 30-дневно пари гаранција за враќање на.

Ние прифаќаме плаќања преку PayPal, кредитни картички, дебитни картички и трансфери преку жица.

Да, можете да ја откажете претплатата на вашата апликација во секое време. Ве молиме имајте предвид, ако ја откажете вашата услуга, вашата апликација повеќе нема да функционира и ќе биде отстранета од App Store и Google Play според нашите услови.

Дали имате прашање? Најдете одговори во База на знаење или посетете ја центар за помош.