Pangwangun ramatloka Mobile App Pangwangun

Mobile App Pangwangun

MakeOwn.App mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling gampang pikeun nyiptakeun aplikasi mobile anu propésional.

ikon png

Tukang Nyered-and-Drop App Builder

Ngan sered-na-leupaskeun jalan anjeun ngaliwatan ngawangun aplikasi ti mimiti, atanapi ngaropea salah sahiji témplatna.

ikon png

Platform anu Kuat sareng Fleksibel

Platform wangunan aplikasi kami kuat sareng cukup fleksibel pikeun skala sareng anjeun nalika bisnis anjeun tuwuh.

ikon png

Dina-App Meuli na Shopify

Aktipkeun fitur e-Dagang kana aplikasi anjeun sareng mimitian ngasilkeun artos eusi anjeun atanapi ngan saukur ngajual produk.

ikon png

Gampang Nyebarkeun ka Pasar

Hiji-klik sadayana anu diperyogikeun pikeun aplikasi anjeun diterbitkeun dina Apple App Store sareng Google Play Store.

ikon png

Aplikasi Sapinuhna Disaluyukeun

Pembina aplikasi seluler DIY kami ngamungkinkeun anjeun ngarobih kalayan gampang unggal aspék aplikasi anjeun tanpa nyerat kode naon waé.

ikon png

Bewara Push Dinamis

Ningkatkeun papacangan sareng ingetan pemirsa anjeun, ku ngirim pesen béwara push smart.

Fitur Pasar

Gampang nambihan fungsionalitas anu kuat pikeun aplikasi anjeun nganggo plugins.

Pasar Fitur kami kalebet rupa-rupa fungsionalitas anu ngaliput mayoritas kabutuhan sagala aplikasi.
Pikeun fitur anu khusus atanapi unik, anjeun tiasa ngembangkeun plugin nyalira, atanapi hayu urang ngembangkeun éta kanggo anjeun.

Naha Pilih

gambaran
  • Solusi Sadaya-Dina-Hiji pikeun Ngawangun Aplikasi
  • Bebas-Risiko sareng Kapuasan Dijamin
  • Ngawangun Sakaligus pikeun Sadaya Alat
  • Ngarobih Wéb anjeun sareng Blog kana Aplikasi
  • Tarjamahkeun Aplikasi Anjeun dina Basa Naon waé
  • Sambungkeun sareng Google sareng Iklan Facebook
  • Citakan Pra-Dibangun Gratis sareng Poto Saham
  • Rakan Téknologi Aplikasi kami nyaéta BuildFire
  • Kami Nyayogikeun Aplikasi dina Server Amazon
  • Ningkatkeun Aplikasi anjeun nganggo Zapier sareng Segment

Conto Aplikasi Mobile

Pariksa sababaraha aplikasi anu didamel ku pembina aplikasi sélulér urang.

Bedah sareng Rencana

Kami nawiskeun rencana pikeun usaha sareng ukuran sadaya-ukuran.

Anjeun tiasa nyobian jasa kami salami 30 dinten gratis, teu kedah kartu kiridit sareng upami anjeun mutuskeun ngalanggan salah sahiji rencana kami,
anjeun ogé bakal gaduh jaminan ngabalikeun duit 30 dinten.

20% OFF

tumuwuh

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian ngawangun aplikasi anjeun nyalira.

$45/ mo

Ngahémat: $ 108

Android sareng ios Aplikasi

Alat Héndsét Hungkul

nyorong Bewara
50,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Meunang eta on Google Play Unduh dina App Store

panyimpenan
5GB

bandwidth
100GB

Mimitian Percobaan 30 dinten

bisnis

Angkat aplikasi anjeun ku langkung seueur kakuatan sareng fitur.

$95/ mo

Ngahémat: $ 228

Android sareng ios Aplikasi

Alat-alat Mobile sareng Tablet

nyorong Bewara
250,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Meunang eta on Google Play Unduh dina App Store

panyimpenan
15GB

bandwidth
150GB

Mimitian Percobaan 30 dinten

perusahaan

Angkat aplikasi bisnis anjeun ku kamungkinan maksimum.

$295/ mo

Ngahémat: $ 708

Android sareng ios Aplikasi

Alat-alat Mobile sareng Tablet

nyorong Bewara
500,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Meunang eta on Google Play Unduh dina App Store

panyimpenan
50GB

bandwidth
250GB

Mimitian Percobaan 30 dinten

tumuwuh

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian ngawangun aplikasi anjeun nyalira.

$54/ mo

Android sareng ios Aplikasi

Alat Héndsét Hungkul

nyorong Bewara
50,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Meunang eta on Google Play Unduh dina App Store

panyimpenan
5GB

bandwidth
100GB

Mimitian Percobaan 30 dinten

bisnis

Angkat aplikasi anjeun ku langkung seueur kakuatan sareng fitur.

$114/ mo

Android sareng ios Aplikasi

Alat-alat Mobile sareng Tablet

nyorong Bewara
250,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Meunang eta on Google Play Unduh dina App Store

panyimpenan
15GB

bandwidth
150GB

Mimitian Percobaan 30 dinten

perusahaan

Angkat aplikasi bisnis anjeun ku kamungkinan maksimum.

$354/ mo

Android sareng ios Aplikasi

Alat-alat Mobile sareng Tablet

nyorong Bewara
500,000 / mo

Distribusi Aplikasi
Meunang eta on Google Play Unduh dina App Store

panyimpenan
50GB

bandwidth
250GB

Mimitian Percobaan 30 dinten

ikon png Naha anjeun panyumputan Sato,
atanapi Grup Nyalametkeun Piaraan?

Hayu urang ngadukung misi anjeun! Éta bakal ngahargaan urang pisan
pikeun ngabantuan jalma anu resep sato ngawangun aplikasi gratis pisan.

Taros Kami diajar leuwih.

ikon png Naha anjeun Agénsi atanapi Reseller,
atanapi ngan gaduh sababaraha aplikasi?

Ngalanggan program kemitraan Reseller kami sareng kéngingkeun diskon seumur hidup pikeun sadaya jasa kami anu disayogikeun.

nganjang Penjual diajar leuwih.

Dupi anjeun gaduh patarosan? Milarian jawaban dina Base pangaweruh atawa nganjang ka Center Pitulung.

gambaran

FAQ

Hatur nuhun kana kemitraan unik sareng ekslusif kami sareng BuildFire, kami parantos mayar prabayar pikeun rébuan aplikasi di payun sareng masihan kami kamungkinan pikeun nawiskeun Anjeun téknologi gedong aplikasi seluler pangsaéna, kalayan harga langganan panghandapna tiasa.

Kami ngarencanakeun ningkatkeun harga kami, tapi kami ngajamin yén harga langganan anjeun moal robih, sareng bakal teras-sami sami salami anjeun ngénggalan akun anjeun.

MakeOwn.App nyayogikeun aksés kana platform pikeun ngawangun aplikasi mobile anjeun salami 30 dinten. Salami periode Percobaan, anjeun gaduh aksés kana platform, fitur, sareng fungsionalitas kami pikeun bérés ngawangun aplikasi anjeun. Upami anjeun parantos bérés ngawangun sareng badé nyebarkeun ka Play Store Google sareng App Store Apple, anjeun kedah mayar salah sahiji langganan kami anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Leres, anjeun tiasa langsung ningkatkeun akun anjeun kana rencana anu langkung luhur. Setélan aplikasi anjeun bakal ditransferkeun ka akun énggal kalayan fitur tambahan.

Anjeun pasti tiasa gaduh sababaraha aplikasi dina hiji akun, nanging, unggal aplikasi peryogi langganan nyalira pikeun dikintunkeun ka App Store sareng Google Play sareng fungsina leres.

Gampang pisan, kantun lebetkeun nomer sélulér anjeun (kalebet kode nagara) sareng platform kami bakal ngintunkeun anjeun SMS anu aya tautan pratinjau, anu anjeun ogé tiasa bagikeun ka mitra sareng palanggan anjeun.

Leres, kami nyayogikeun diskon 5% kanggo aplikasi kadua anjeun, sareng diskon 10% pikeun aplikasi katilu anjeun sareng salajengna. Hubungi kami dinten ayeuna sareng nampi kode diskon anjeun. Kanggo langkung diskon, mangga buka halaman Reseller urang.

Leres, anjeun tiasa narjamahkeun aplikasi dina basa naon waé, sareng anjeun ogé tiasa gampang ngédit téks tina unggal bagian, plugin, atanapi fitur.

Leres, pembina aplikasi sélulér kami nyayogikeun 100% aplikasi mérek sorangan, kalayan henteu aya rujukan pikeun MakeOwn.App. Anjeun tiasa ngawangun aplikasi mérek anjeun nyalira, sareng ogé nyebarkeun ka Play Store Google sareng App Store Apple nganggo nami anjeun nyalira (atanapi perusahaan).

Henteu, urang henteu. Tapi punten tetep émut yén anjeun kedah mayar $ 100 (taunan) langsung ka Apple pikeun pangiriman App Store, sareng $ 25 (sakali) ka Google pikeun kaluman Play Store. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka Pangkalan Pangetahuan kami.

Leres, urang tiasa ngadamel pamekaran khusus pikeun aplikasi sélulér anjeun. Kanggo inpormasi lengkep mangga buka kami Pangwangunan Adat kaca.

Leres, kami nawiskeun a garansi duit-balik poé 30.

Kami nampi bayaran ngalangkungan PayPal, Kartu Kiridit, Kartu Debit, sareng mindahkeun Kawat.

Leres, anjeun tiasa ngabatalkeun langganan aplikasi anjeun iraha waé. Punten perhatoskeun, Nanging, upami anjeun ngabatalkeun jasa anjeun, aplikasi anjeun moal dianggo deui sareng bakal dihapus tina App Store sareng Google Play per istilah kami.

Blog App

Kengingkeun strategi pertumbuhan aplikasi mobile paling anyar, tren sareng pembaruan.

Oktober 14, 2021
Laporan ASO: analisa kinerja konci anjeun dina sababaraha detik

Waktos mangrupikeun jarak anu pangpanjangna antara dua tempat sareng hal anu saé datang ka jalma anu ngantosan. Ieu dua conto anu ngajelaskeun pentingna waktos. Tapi salaku Praktisi ASO, teu kedah aya anu nyarioskeun kumaha pentingna waktos. Anjeun teras-terasan mariksa kinerja kecap konci, ngabandingkeun hasilna pikeun kaping khusus, […]

Oktober 8, 2021
Pamasaran sélulér: strategi pertumbuhan anu mayar kanggo aplikasi toko

Pandemi ieu parantos pisan ngarobah kabiasaan balanja urang. Salami waktos ieu, aplikasi pangiriman dahareun gancang janten salah sahiji jinis aplikasi anu paling dipénta. Hasilna, strategi pamasaran sélulérna ogé janten ramé-tarik. Éta ogé ngabantosan yén aranjeunna henteu ngan ukur nyayogikeun pangalaman balanja anu nyata tapi ogé pangiriman gancang ogé. Raosna […]

meuli Peryogi Mantuan?